Έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, ο 22χρονος Αντώνης Παπαγιωργάκης, ο οποίος τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας είχε εντοπιστεί αιμόφυρτος και βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι,  έξω από κατάστημα ψυχαγωγίας στο Ρέθυμνο.

Η κηδεία του Αντώνη έγινε  στις 5 χθες το απόγευμα, στον ιερό ναό Αγ.Νικολάου στον Γαλατά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα, δεν έχουν συλληφθεί οι υπαίτιοι του θανάσιμου τραυματισμού του αδικοχαμένου παλικαριού.

Ο Ιστορικός Λαογραφικός Καλλιτεχνικός Σύλλογος «Κρητικές Μαδάρες» εξέδωσε ψήφισμα για τον άδικο χαμό του, αφού ο πατέρας του παιδιού είναι μέλος του συλλόγου

Το ψήφισμα του συλλόγου

 

«Το Δ.Σ. του Ιστορικού Λαογραφικού Καλλιτεχνικού Συλλόγου »Κρητικές Μαδάρες», μόλις έμαθε το θλιβερό γεγονός του πρόωρου και αδόκητου θανάτου του Παπαδογιωργάκη Αντώνη, γιού του επι πολλά χρόνια χορωδού, και μέλους του Δ.Συμβουλίου του Συλλόγου μας Κωστή Παπαδογιωργάκη, συνήλθε εκτάκτως σήμερα και αποφάσισε τα παρακάτω:

α] Να παραστεί σύσσωμο μετά των μελών του Συλλόγου στην εξόδιο ακολουθία.

β] Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

γ] Οι Κρητικές Μαδάρες να απέχουν, και να μην συμμετέχουν σε καμιά εκδήλωση για 40 ημέρες.

δ] Εις μνήμη του εκλιπόντος και αντι στεφάνου, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην ΕΛΕΠΑΠ.

ε] Να δημοσιευθεί το παρόν στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο.

 

»Μας »έφυγες» Αντώνη μας πριν να χαρείς την νιότη, κι

άφησες σύννεφα στο νου και στην καρδιά κρυγιότη….»

Μακάρι ο Μεγαλοδύναμος Θεός, που μόνο Αυτός γνωρίζει γιατί σε πήρε στην αγκαλιά Του τόσο πρόωρα, να δώσει δύναμη και κουράγιο στους οικείους σου να αντέξουν…

Καλό σου ταξίδι Αντώνη μας!!!!»

Μοιράσου το άρθρο: