Το Chania Rock Festival, επιστρέφει, για μία ακόμη χρονιά, σε πείσμα των καιρών κι επιστρέφει μαζί του και η rock μουσική, στην Κρήτη.

Πλήρως προσαρμοσμένο στους κανόνες ασφαλείας που έχουν επιβληθεί, με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, το Chania Rock Festival, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στην πόλη των Χανίων, την Παρασκευή 31/7, από τις 5:30 το απόγευμα και θα παρουσιάσει στον κόσμο την αφρόκρεμα της ελληνικής rock σκηνής, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Όπως είπε, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων, ο Νίκος Αθηναίος, εκ μέρους των διοργανωτών του Φεστιβάλ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τους Nightstalker, τους Naxatras, τους Thrax Punks αλλά και δύο συγκροτήματα από την Κρήτη, τους Drive Blind από τα Χανιά και τους Motiff από το Ηράκλειο.

Το Chania Rock Festival είναι ένα από τα ελάχιστα μεγάλα rock φεστιβάλ που θα διεξαχθούν φέτος στην Ελλάδα, και, όπως εξήγησε ο Νίκος Αθηναίος, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και από άλλες περιοχές της χώρας για να το παρακολουθήσουν.
Πρόσθεσε επίσης ότι μετά από 18 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων, για πρώτη φορά το Chania Rock Festival θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του ΕΟΤ.

Headliners, θα είναι οι NIGHTSTALKER, το πιο ιστορικό heavy rock συγκρότημα της χώρας μας, με καριέρα πάνω από 30 χρόνια, δίσκους που έχουν γράψει ιστορία,

Μαζί τους, θα είναι οι psychedelic rockers, NAXATRAS, ένα σχήμα που από το ξεκίνημά του στις αρχές της δεκαετίας, έδειξε ότι είναι έτοιμο για μεγάλα πράγματα και με την prog/psychedelic/stoner rock προσέγγισή τους στην μουσική, αλλά και τα funk/jazz περάσματά τους, έχουν παίξει σε πολλά μεγάλα φεστιβάλ, έχουν περιοδεύσει στο εξωτερικό πολλές φορές (Ευρώπη και Αυστραλία) και συμπεριλαμβάνονται στην εγχώρια ελίτ των rock σχημάτων.

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών ελληνικών ήχων, φιλτραρισμένους μέσα από την rock μουσική, οι THRAX PUNKS, είναι το νέο μεγάλο όνομα στην Ελλάδα. Θρακιώτικες μελωδίες με ηλεκτρικές κιθάρες αλλά και παραδοσιακά όργανα

Όπως πάντα, το Chania Rock Festival, προσπαθεί να δώσει βήμα και σε συγκροτήματα από την Κρήτη. Φέτος, θα υπάρχουν οι indie rockers από τα Χανιά, οι DRIVE BLIND και οι experimental rockers από το Ηράκλειο, THE MOTIFF.


Πληροφορίες: Chania Rock Festival
Ο αριθμός των εισιτηρίων θα είναι περιορισμένος, όπως επιβάλλουν οι κανόνες ασφαλείας.
Εισιτήρια:
➤Χανιά: AVALON, BARFLY, EΛΛΗ, ΜΑΜΟUTH, RIDE, ROCK SUGAR
➤Ρέθυμνο: CHAPLIN’S
➤Ηράκλειο: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ROUTE 66
➤Online: Εισιτήρια
Γενική Είσοδος: 10 ευρώ
Φοιτητές / Άνεργοι / ΑΜΕΑ: 8 ευρώ
Παιδιά μέχρι 6 ετών: Δωρεάν

Εισιτήρια:
chania rock festival tickets

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο Νίκος Αθηναίος :

Μοιράσου το άρθρο: