Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Αντώνης Καπνισάκης συμμετείχε στην συνάντηση εργασίας του Προγράμματος AgroClima Water που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 17 και 18 Οκτωβρίου.

Στη συνάντηση –στην οποία συμμετείχε και ο Γεωπόνος Γιώργος Μοτάκης- αναλύθηκε η μέχρι τώρα πορεία της υλοποίησης του Προγράμματος καθώς και ο προγραμματισμός των εργασιών για την επόμενη περίοδο.

unnamed-1

Ο Δήμος Πλατανιά και η ΚΕΔΗΠ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πλατανιά), συμμετέχοντας στο έργο LIFE AgroClimaWater με τίτλο «Προώθηση της αποδοτικής χρήσης νερού και υποστήριξη της μετάβασης προς μια ανθεκτική, στην κλιματική αλλαγή, γεωργία στις Μεσογειακές χώρες», χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE της ΕΕ και το εταιρικό σχήμα του έργου.

Στο έργο συμμετέχουν η εταιρεία ΥΕΤΟΣ Ο.Ε. (Συντονιστής), ο ΕΛΓΟ «Δήμητρα» με το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου και το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων, το Πανεπιστήμιο Basilicata (Ιταλία), η εταιρεία ΡόδαξΑγρο ΕΠΕ, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πλατανιά, η ΕΑΣ Μεραμβέλλου και ο Συνεταιρισμός Assofruit (Ιταλία).

Μοιράσου το άρθρο: