Τρεις στη φυλακή και τρεις ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αποφάσισαν εισαγγελέας και ανακρίτρια για τη δεύτερη «φουρνιά» κατηγορουμένων στη δικογραφία του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Στους πέντε συλληφθέντες που απολογήθηκαν την Τετάρτης, προστέθηκε ένας ακόμα κατηγορούμενος, ο οποίος παρουσιάστηκε αυθορμήτως και απολογήθηκε επίσης μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Όπως και την Δευτέρα οπότε και απολογήθηκαν οι πρώτοι πέντε συλληφθέντες έτσι και σήμερα η διαδικασία ήταν μαραθώνια. Με αιχμή του δόρατος τα ένοπλα επεισόδια στο Ασήμι, εισαγγελέας και ανακρίτρια προφυλάκισαν τον έναν αδερφό από τη μία οικογένεια και δύο αδέρφια από την άλλη οικογένεια.

Ο αδερφός του πρώτου προφυλακισμένου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 5000 ευρώ και δύο φορές το μήνα υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα ενώ στους άλλους δύο επίσης επιβλήθηκε ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα.

Η απόφαση της προφυλάκισης των τριών προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους συγγενείς που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια

cretalive.gr

Μοιράσου το άρθρο: