Τους δημότες Χανίων προειδοποιεί ο Δήμος, για προσπάθεια εξαπάτησής τους από κακόβουλους δράστες σχετικά με δήθεν οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα.

Οι απατεώνες, δεν διστάζουν μάλιστα να επικαλούνται τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Τάσο Αλόγλου, κάνοντας μάλιστα χρήση προσωπικών του στοιχείων, για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Εφιστάται η προσοχή των επιχειρηματιών, καθώς πρόκειται για δεύτερο περιστατικό σε σύντομο χρονικό διάστημα με την εμπλοκή αιρετού του Δήμου Χανίων, αφού ανάλογα περιστατικά κατεγράφησαν και με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Γιάννη Γιαννακάκη, την προηγούμενη εβδομάδα, όπως και με άλλους Αντιδημάρχους στην Κρήτη.

Με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά παρακαλούνται οι επιχειρηματίες να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που μόνο στόχο έχουν την εξαπάτησή τους και σε κάθε ανάλογη περίπτωση να επικοινωνούν για επιβεβαίωση της αλήθειας. Οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή αφορά στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων διεκπεραιώνεται αποκλειστικά από την Οικονομική Υπηρεσία και όχι οιονδήποτε αιρετό.

Η υπόθεση έχει ήδη ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές.

Μοιράσου το άρθρο: