Οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη, Αντώνης Μπαλωμενάκης και Κατερίνα Μανιμανάκη και πραγματοποίησαν  περιοδεία στα χωριά Γεράνι, Ταυρωνίτης και Κολυμπάρι  του Δήμου Πλατανιά, όπου  είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με κατοίκους της περιοχής.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, «κατά την διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας, στο Κολυμπάρι,  αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος γύρω από το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών και την ανάγκη που υπάρχει σήμερα για συσπείρωση γύρω από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την δημιουργία προοδευτικού μετώπου αντιμετώπισης της δεξιάς παλινόρθωσης. Γενική ήταν συμφωνία για την ανάγκη να μην πάνε χαμένες οι κατακτήσεις της σημερινής κυβέρνησης».

Στον Σταυρό Ακρωτηρίου βρέθηκε  ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας  Παύλος Πολάκης ο οποίος πραγματοποίησε χθες περιοδεία στην περιοχή. Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συγκέντρωση με κατοίκους σε καφενείο της περιοχής εξελίχτηκε σε μια ιδιαίτερα θερμή και ζωντανή συζήτηση όπου αναδείχτηκαν  τα επίδικα της εκλογικής μάχης και έδειξε την αποφασιστικότητα των Χανιωτών για ανατροπή του αποτελέσματος των ευρωεκλογών.

Οι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης μίλησαν στην ΕΡΤ Χανίων για την πορεία της οικονομίας, για το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας αλλά και για την απόλυτη αντίθεσή τους με τις προτάσεις τις ΝΔ σε εργασιακά και υγεία. Ακούστε τις συνεντεύξεις τους:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου / Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Φωτεινή Περβολιανάκη

Μοιράσου το άρθρο: