Τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο θα επισκεφθεί την Πέμπτη, 22, και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Το πρωί της Πέμπτης ο κ. Πλακιωτάκης θα επισκεφθεί την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Χανίων και εν συνεχεία το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, στη Σούδα. Ακολούθως, θα επισκεφθεί την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, όπου θα έχει συνάντηση με τον μητροπολίτη Κυδωνίας Δαμασκηνό, ενώ στη συνέχεια θα συμμετέχει σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, παρουσία του περιφερειάρχη, των αντιπεριφερειαρχών, των βουλευτών, των δημάρχων, αλλά και εκπροσώπων τοπικών φορέων.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Πλακιωτάκης θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Χανίων, στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί η εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Την Παρασκευή, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα επισκεφθεί το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, ενώ αργότερα θα μετέχει σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, παρουσία του περιφερειάρχη, του αντιπεριφερειάρχη, των βουλευτών, των δημάρχων και εκπροσώπων τοπικών φορέων. Στη συνέχεια, o υπουργός Ναυτιλίας θα επισκεφθεί τη Μητρόπολη Ρεθύμνης, όπου θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιο, ενώ στη συνέχεια θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου για την εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου.
Τέλος, το απόγευμα της Παρασκευής ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα μεταβεί στο Ηράκλειο για να συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη για το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Μοιράσου το άρθρο: