Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλοπουλος τίμησε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος » για τις δράσεις του και ιδιαίτερα για τα μηνύματα που απορρέουν από τον διεθνή Φοιτητικό & Μαθητικό διαγωνισμό που πραγματοποίησε για 4η χρονιά το 2018 σε μια σεμνή τελετή στο προεδρικό μέγαρο την 14 Ιανουαρίου στις 11π.μ.

Ο Δήμαρχος Κίσσαμου Σταθακης Θεόδωρος δήλωσε την υπερηφάνεια του για τη ποιότητα των σχολείων της περιοχής του και προσκάλεσε τον πρόεδρο σε εκδήλωση προς τιμή του μακαριστού Ειρηναίου Γαλανακη .

Παραβρέθηκαν μαθητές και γονείς του 3ου δημοτικού σχολειού Κισσαμου το οποίο στον 4ο Διεθνούς Φοιτητικού & Μαθητικού Διαγωνισμού Πολυμέσων «Αγωνίζομαι για την οδική ασφάλεια» κέρδισε το 1ο βραβεία με το τραγούδι « ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ…» με τους δασκάλους τους Χαχλάκη Γεώργιο και Κουμή Ελευθέριο. «Φετινό παράδειγμα για την διάδοση των μηνυμάτων της οδικής ασφάλειας αποτελούν οι δάσκαλοι και καθηγητές που διαπαιδαγωγούν τα παΐδια και τα κάνουν σωστούς πολίτες » ανταπάντησε επαινώντας τους δασκάλους., ο πρόεδρος της δημοκρατίας .

Για την επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μίλησε στην ΕΡΤ Χανίων ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος », Σταύρος Πολέντας. Ακούστε τη συνέντευξή του:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου – Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Γιώργος Βλαζάκης

Μοιράσου το άρθρο: