Συμμετοχή στην πανελλήνια αποχή από τις ηλεκτρονικές υποβολές κάθε είδους υπηρεσίας για τον κλάδο, ανακοίνωσε και το τμήμα δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ο.Ε.φοροτεχνικοί Δυτικής Κρήτης, «την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 θα απέχουν από τα καθήκοντά τους, ως εκδήλωση ψηφιακής – ηλεκτρονικής διαμαρτυρίας για τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουν ως επιστήμονες Οικονομολόγοι, ως Ελεύθεροι Επαγγελματίες και Εργαζόμενοι αλλά πρωτίστως ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ – έχοντας από καιρού ξεπεράσει κάθε όριο σωματικής, πνευματικής και ψυχικής αντοχής». Σε αποχή από κάθε είδους ηλεκτρονική υποβολή και από κάθε είδους εξυπηρέτηση πελατών καλεί τα μέλη του και ο Σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων με ομόφωνη απόφασή του.
Παράλληλα την Πέμπτη στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο της Δ.Ο.Υ. Χανίων. Οι λογιστές χαρακτηρίζουν απαράδεκτη την τακτική των Υπουργείων και της ΑΑΔΕ να εκδίδουν συνεχώς αποφάσεις με τις οποίες τους οδηγούν στην πλήρη εξάντληση.

Μοιράσου το άρθρο: