Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές των Δήμων Μυλοποτάμου και Ανωγείων. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν οχτώ φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά 1.272 δενδρύλλια κάνναβη.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν οι επτά φυτείες σε ορεινές και δασικές εκτάσεις του Δήμου Μυλοποτάμου και μία φυτεία σε ορεινή και δασική έκταση σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων, όπου καλλιεργούνταν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους τα εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως και 1,5 μέτρων.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, αστυνομικοί της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοπόταμου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου, με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μοιράσου το άρθρο: