Στο Πάνορμο Μυλοποτάμου θα πραγματοποιηθεί το 7ο συνέδριο της EURIPA στις 2-4 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ιατρικό συνέδριο το οποίο αναμένεται να έχει συμμετοχή ιατρών, επαγγελματιών υγείας, ερευνητών και επιστημόνων από διάφορες χώρες εντός και εκτός Ευρώπης.

Η δράση του συλλόγου «EURIPA» εστιάζει στη στήριξη των επαγγελματιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που υπηρετούν σε αγροτικές και απομονωμένες περιοχές και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται στους αγροτικούς και δύσκολα προσβάσιμους πληθυσμούς.

Το φετινό συνέδριο έχει ως θέμα την «Αγροτική Αναγέννηση» και στοχεύει στη διάχυση της γνώσης και των αποτελεσμάτων της ιατρικής έρευνας με σκοπό την ανάδειξη των ιατρικών αναγκών και των νεωτεριστικών επιτευγμάτων για τη βελτίωση και τη διασφάλιση της υγείας των αγροτικών πληθυσμών, ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Στο πλαίσιο του εν λόγω συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν 4 key note speeches; 3 invited speeches; 8 interactive workshops; 1 discussion panel; 26 oral presentations; 18 posters; 3 round tables. Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές όλες τις μέρες του συνεδρίου στο ξενοδοχείο «Sensimar Royal Blue Resort & Spa» στο Πάνορμο.

Μοιράσου το άρθρο: