Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του απάνθρωπου βασανισμού και δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν από τον 27χρονο Γιάννη Παρασκάκη, αποκαλύπτει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χανίων.

Να υπενθυμίσουμε ότι την διάσημη επιστήμονα που συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι, ο δράστης την εντόπισε να κάνει το καθημερινό της τρέξιμο ακολούθησε. Η έντονη επιθυμία του να συνευρεθεί ερωτικά με τη γυναίκα ήταν η αρχή για το τέλος της Σούζαν Ίτον, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στο βούλευμα -μέρη του οποίου αποκαλύφθηκαν στο χθεσινοβράδινο δελτίο ειδήσεων του STAR, αναφέρεται ότι την ανυποψίαστη γυναίκα εμβόλισε ο δράστης με την αριστερή πλευρά του οχήματος του. Η γυναίκα έπεσε στα γόνατα και στη συνέχεια την εμβόλισε ξανά και τη χτύπησε στο κεφάλι. Η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή. Την μετέφερε σε άλλη περιοχή, σε σπήλαιο.

Οι περιγραφές του πολλαπλού βιασμού της σοκάρουν. Ο δολοφόνος και βιαστής της άτυχης γυναίκας την πέταξε από ύψος 7 μέτρων στο πολεμικό καταφύγιο. Ήταν αναίσθητη. Ο κατηγορούμενος πιθανολογείται ότι την στραγγάλισε κι εκείνη πέθανε από ασφυξία.

Στο κατηγορητήριο μεταξύ άλλων, υπάρχει αναφορά στην ψυχική κατάσταση του δράστη την ώρα του εγκλήματος: Ο κατηγορούμενος αναφέρει ότι είχε πλήρη επίγνωση των πράξεων του. Ο ισχυρισμός του ότι ασχολήθηκε με τη μαύρη μαγεία και τη σολωμονική και ότι η τελευταία τον ώθησε στις πράξεις δημιουργεί μια εντύπωση περί της ύπαρξης κάποιας ψυχικής διαταραχής αλλά δεν είναι δυνατή στο να μην αντιλαμβάνεται τι κάνει. Σύμφωνα μάλιστα με την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, δεν αποκλείεται ο δράστης να επαναλάβει τέτοιες πράξεις και στο μέλλον.

Μοιράσου το άρθρο: