Στο Ρέθυμνο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, παρουσία του Υπεύθυνου Επαρχιακών Οργανώσεων Θάνου Κολοβού, η Παγκρήτια συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ.

Πρόκειται για μια  συνάντηση που έγινεγια πρώτη φορά,  με πρωτοβουλία του Υπεύθυνου Επαρχιακών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ, Θάνου Κολοβού.

Στόχος της συνδιάσκεψης ήταν η  ενίσχυση της εκλογικής ετοιμότητας της οργάνωσης τόσο σε επίπεδο Κρήτης, όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Η θεματολογία κάλυπτε ζητήματα ιδεολογικής ανασυγκρότησης και στρατηγικού σχεδιασμού.

Στην τοποθέτηση του ο Υπεύθυνος Επαρχιακών Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ, κ. Θάνος Κολοβός, επισήμανε πως «στόχος αποτελεί να υπάρχει ισχυρή ΟΝΝΕΔ όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε όλη την Ελλάδα, διαχέοντας τη δραστηριότητα της Οργάνωσης σε όλο το χάρτη, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό. Σήμερα, ξεκινάει ένας νέος κύκλος. Η πρώτη Παγκρήτια Συνδιάσκεψη ΟΝΝΕΔ αποτελεί το πρώτο βήμα από ένα  κύκλο Συνδιασκέψεων και εκδηλώσεων σε όλες τις περιφέρειες. Στόχος μας, να διασφαλίσουμε ότι η ΟΝΝΕΔ θα είναι έτοιμη να παίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόλο της στις εκλογικές μάχες που έρχονται, και να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας σε Κυβέρνηση και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Πρωθυπουργό. Είμαι βαθιά πεπεισμένος, ότι εδώ μέσα σήμερα, βρίσκονται οι άνθρωποι που  θα διαδραματίσουν ισχυρό πολιτικό ρόλο όταν η Νέα Δημοκρατία θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Εμείς, είμαστε οι Νέα Δημοκρατία. Το πιο δυνατό και ζωντανό κομμάτι αυτής της παράταξης. Από εδώ, από το Ρέθυμνο, ξεκινάμε το μεγάλο μας ταξίδι. Ένα ταξίδι που έχει παρελθόν, παρόν και βλέποντας την σημερινή παρουσία σήμερα εδώ, είμαι σίγουρος πως θα έχει και μέλλον».

Με την σειρά της η περιφερειάρχης ΟΝΝΕΔ Κρήτης, κα. Μανία Οικονομάκη σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι οι νέοι  «έχουμε χρέος στην Γενιά μας, να σηκώσουμε το ανάστημά μας και να ακουστεί δυνατά η φωνή μας, να σταματήσουμε αυτή την παρακμή που δημιούργησαν σε όλους τους Έλληνες η Κυβέρνηση ΣΙΡΙΖΑΝΕΛ και σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς».

Ως οικοδεσπότης ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου, Στρατής Ψυχαράκης τόνισε πως «η Αριστερά δεν μπορεί να παριστάνει σήμερα τον κριτή των πάντων, θεωρώντας ότι οι νέοι έχουν κοντή μνήμη και να κουνά το δάχτυλο. Η μπαχαλοποίηση της κοινωνίας, ο ευτελισμός των θεσμών, η ασυδοσία, η καρτελοποίηση του κράτους και των δομών του είναι μερικές μόνο από τις παθογένειες που πρεσβεύουν».

Μοιράσου το άρθρο: