Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές , συνεχίζεται έως και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 23.59, η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής για το Εσπερινό ΓΕ.Λ. Χανίων, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το σχολείο. Περισσότερες πληροφορίες στο:Εσπερινό ΓΕ.Λ.

Σήμερα στο στούντιο της ΕΡΤ Χανίων βρέθηκε η διευθύντρια του Εσπερινού ΓΕ.Λ. Χανίων, Ευαγγελία Σαρρή, η μαθήτρια Ειρήνη Μαλανδράκη και ο μαθητής Μάνθος Δάκος.

Η κ. Μαλανδράκη, αν και γιαγιά, όπως μας είπε, κατάφερε φέτος να εισαχθεί στο Παιδαγωγικό Ρεθύμνου, μετά την ολοκλήρωση της φοίτησής της και τη συμμετοχή της στις Πανελλαδικές. Δήλωσε ενθουσιασμένη από όλη τη διαδικασία και προέτρεψε, όσους το σκέφτονται, να το τολμήσουν και να δώσουν στη ζωή τους μια δεύτερη ευκαιρία!

Ο μαθητής Μάνθος Δάκος, βρίσκεται στην Τρίτη τάξη του Εσπερινού ΓΕ.Λ, είναι εργαζόμενος, περιμένει το πρώτο του παιδί και φέτος θα δώσει Πανελλαδικές με στόχο την ιατρική Ηρακλείου.

Και οι δυο τόνισαν ότι το Εσπερινό ΓΕ.Λ. λειτουργεί υποδειγματικά. Βρήκαν μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη από τους καθηγητές, έκαναν φίλους και έμαθαν πάρα πολλά καινούργια πράγματα.
Συνολικά τέσσερις απόφοιτοι του εσπερινού ΓΕ.Λ. Χανίων κατάφεραν φέτος να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια του σχολείου, Ευαγγελία Σαρρή, χαρακτηριστικό της αγάπης των μαθητών/τριών για το Εσπερινό ΓΕ.Λ., είναι το γεγονός ότι στη διάρκεια της καραντίνας όλοι συμμετείχαν πρόθυμα στην τηλε-εκπαίδευση.

Στο Εσπερινό ΓΕ.Λ., όλοι μπορούν να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη γνώση και όπως ανάφερε η κ. Σαρρή, στο σχολείο φοιτούν μαθητές που έχουν γεννηθεί το 1944 και το 1946!
Ακούστε τη συζήτηση:

Μοιράσου το άρθρο: