Περιοδεία σε χωριά του Αποκόρωνα πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι υποψήφιες  βουλευτές Βάλια Βαγιωνάκη και Κατερίνα Μανιμανάκη.

Συγκεκριμένα το  κλιμάκιο  του ΣΥΡΙΖΑ  περιόδευσε στα χωριά Φρες, Νίπος, Βαφές και Εμπρόσνερος. Οι κ. Βαγιωνάκη και Μανιμανάκη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με  κάτοικους της περιοχής  γύρω από την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Χθες Κυριακήο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος και υποψήφιος βουλευτής   Γιώργος  Σταθάκης και οι Βάλια  Βαγιωνάκη και  Κατερίνα  Μανιμανάκη βρέθηκα στα Νεροκούρου, όπου στις 20:00, συμετείχαν σε συγκέντρωση-συζήτηση  με κατοίκους της περιοχής στην καφετέρια «Το Καφέ της Χαράς».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής  Παύλος  Πολάκης επισκέφθηκε χθες τα Ασκύφου Σφακίων όπου και συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής.

Σήμερα το πρωί, οι  υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτούν  το Δημοτικό Γηροκομείο, ενώ το απόγευμα, ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος  Γιώργος  Σταθάκης, και οι υποψήφιοι βουλευτές  Βάλια  Βαγιωνάκη, Κατερίνα  Μανιμανάκη και  Αντώνης  Μπαλωμενάκης θα περιοδεύσουν στην περιοχή του Βάμου.

Μοιράσου το άρθρο: