Κυκλοφόρησε τοn Μάρτιο η πρώτη δισκογραφική δουλειά των The Halicuti Band με τίτλο “Σήματα”, που αποτελεί τη συλλογή 13 ακυκλοφόρητων τραγουδιών από τη μέχρι τώρα πορεία τους. Πρόκειται ουσιαστικά για μια καταγραφή των ανησυχιών τους, των φόβων τους, των ονείρων τους, αλλά, κυρίως, είναι το αποτέλεσμα της μουσικής συνεύρεσης έξι φίλων, που μέσα στους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας κατάφεραν να μείνουν συνεπείς στον κοινό τους παρονομαστή: Τη μουσική.

Με αφορμή αυτή την κυκλοφορία και έπειτα από την αναγκαστική αναμονή μερικών μηνών λόγω των υγειονομικών απαγορεύσεων, έφτασε η στιγμή να παρουσιάσουν στον κόσμο τη δουλειά αυτή, αλλά και άλλα ακυκλοφόρητα προς το παρόν τραγούδια τους.

Ο χώρος της συναυλίας, γνώριμος και αγαπημένος, κάτω από τα θεόρατα πλατάνια του «Τζίτζικα» στους Αρμένους Αποκορώνου, το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 στις 21:00.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Οι Halicuti Band είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε το 2004 στα Χανιά της Κρήτης. Περνώντας μέσα από διάφορες μουσικές αναζητήσεις στην ελληνική μουσική σκηνή και φιλοξενώντας πλήθος μουσικών στο πέρασμα των χρόνων, τα τελευταία χρόνια η μπάντα έχει επικεντρωθεί στη σύνθεση του δικού της υλικού σε rock ήχους με προσμείξεις από διάφορα άλλα είδη μουσικής. Tο σχήμα έχει ανοίξει συναυλίες για τους Χαΐνηδες, τον Γιάννη Αγγελάκα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου κ.ά. και αριθμεί πλήθος εμφανίσεων σε φεστιβάλ, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και αυτοοργανωμένες δράσεις εντός και εκτός Χανίων.

Τον Μάρτιο του 2020 κυκλοφορούν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Σήματα».

THE HALICUTI BAND:
Νίκος Αναστασάκης: Μπάσο
Μανώλης Ανδρουλάκης: Ακορντεόν / Τραγούδι
Δήμος Δημητρίου: Κιθάρα
Μάριος Ιωαννίδης: Τύμπανα
Βασίλης Πιτσώνης: Ηλεκτρική κιθάρα / Φωνητικά
Νάσος Τριανταφύλλου: Βιολί

Το CD «Σήματα» είναι διαθέσιμο σε εσάς με τους εξής τρόπους:
Για λήψη σε μορφή mp3 στα 320kbps:
https://bit.ly/2XOwLE8
Μέσω BandCamp (και για λήψη σε lossless ψηφιακή μορφή):
https://thehalicutiband.bandcamp.com
Μέσω YouTube:
https://bit.ly/2XvaZFD
Μέσω Spotify:
https://spoti.fi/2Zvhmvb

Επικοινωνία
Facebook: The Halicuti Band

Σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων βρέθηκαν τα μέλη της μπάντας Νίκος Αναστασάκης και Μάριος Ιωαννίδης. Ακούστε τη συζήτηση:

Μοιράσου το άρθρο: