Χθες στην έδρα της ΓΕ.Π.Α.Δ. Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση  από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας και τον Εκπρόσωπο Τύπου της Γενικής, παρουσία των Διευθυντών των Δ.Α. Ευβοίας και Φωκίδας, σχετικά με δύο υποθέσεις εντοπισμού μεγάλης φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης και σύλληψης 2 αλλοδαπών καλλιεργητών που είναι και δραπέτες φυλακών,η μία εξ αυτών στη Δωρίδα.

Η    Αστυνομία Ευπαλίου τη  χασισοφυτεία στη Δωρίδα και συνέλαβε δύο αλλοδαπούς οι οποίοι κατηγορούνται για την καλλιέργεια της.

Μετά από  οργανωμένη επιχείρηση συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω δύο αλλοδαπούς σε περιοχή του Τρικόρφου Ευπαλίου, όπου καλλιεργούσαν 1000 περίπου χασισόδενδρα, και όπως εξακριβώθηκε είχαν αποδράσει πρόσφατα από τις φυλακές Κασσάνδρας.

Και οι δύο είχαν στη κατοχή τους πιστόλια, χειροβομβίδες και καλάσνικοφ και μια σειρά από άλλα εργαλεία για τις ανάγκες της χασισοφυτείας.

Μετά από έρευνα στην περιοχή ανακαλύφθηκαν σε κρύπτη έξι κιλά χασίς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Τον περασμένο μήνα στις 16 Ιουνίου, είχε εντοπιστεί  και πάλι από τους Αστυνομικούς του Α.Τ. Ευπαλίου χασισοφυτεία με 1.081 δενδρύλλια στη θέση «Ψαρομύτα» της Καλλιθέας Δωρίδας.

Νίκη Παπαδούλα

 

Μοιράσου το άρθρο: