Με την παρουσία πλήθος κόσμου κατοίκων και επισκεπτών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Δήμο Φλώρινας κηρύσσοντας έτσι και επίσημα την έναρξη των χειμερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου με τίτλο «Χριστουγεννιάτικες Φωτιές Φλώρινας».

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με σοκολατένιες λιχουδιές από το τμήμα Μαγείρων του Δημόσιου ΙΕΚ Φλώρινας καθώς και με πολυθέαμα για τα παιδιά με ξυλοπόδαρους, ξωτικά, τον Άγιο Βασίλη και το χιονάνθρωπο.Η Φιλαρμονική του Δήμου Φλώρινας παιάνιζε χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους δρόμους της πόλης ενώ το άναμμα του δέντρου έκανε ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης με την Βοήθεια μικρών αγγέλων.

«Ας αφήσουμε στην άκρη την απαισιοδοξία, ας κρατήσουμε την ευαισθησία μας και την ανθρωπιά μας και ας κάνουμε το μήνυμα της γέννησης του Χριστού μας μήνυμα αγάπης, ελπίδας και αναγέννησης και το μήνυμα των εκδηλώσεων του Δήμου μας. Εύχομαι το δέντρο που θα φωτίζει  και  θα ομορφαίνει τη ζωή μας από σήμερα να είναι ένα δέντρο σύμβολο αγάπης, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας» τόνισε στην ομιλία του ο Δήμαρχος κ.Γιαννακης. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με συναυλία από το συγκρότημα «The Bahalows»

Μοιράσου το άρθρο: