Απευθείας θα μεταδίδονται πλέον οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας, μετά την εγκατάσταση στο χώρο των συνεδριάσεων των πλέον σύγχρονων τεχνολογικών μέσων, που μπορούν να παρέχουν την απρόσκοπτη και σε υψηλή ανάλυση παρακολούθηση των συνεδριάσεων σε πραγματικό χρόνο. Η συνεδρίαση  της 21ης Ιουλίου 2020 ήταν η πρώτη που μεταδόθηκε μέσω live streaming.

Οι συνεδριάσεις μεταδίδονται από το κανάλι του Δήμου Φλώρινας στο youtube, όπου θα παραμένουν   ως αρχειακό υλικό, ώστε οι πολίτες να μπορούν να ανατρέχουν αναδρομικά σε οποιαδήποτε συνεδρίαση επιθυμούν.

(Δείτε εδώ το κανάλι του Δήμου Φλώρινας)

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται πως «οι απευθείας μεταδόσεις των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας μέσω διαδικτύου αποτέλεσαν προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου κ. Βασίλη Γιαννάκη και της πλειοψηφούσας παράταξης, η οποία και έγινε πράξη, με βασικό στόχο την πλήρη και άμεση ενημέρωση των συνδημοτών μας για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στο κορυφαίο θεσμικό όργανο του Δήμου».

 

 

Μοιράσου το άρθρο: