ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛ. ΒΛΑΧΟΣ

Έληξε σήμερα η καραντίνα μετά από 24 μέρες στη Μεσοποταμία Καστοριάς με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να συγχαίρει δημόσια τους κατοίκους της περιοχής για την υπομονή και συνεργασία. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Κορεντσίδης » Ένα πρώτο χαρμόσυνο και αισιόδοξο μήνυμα για την περιοχή μας, έπειτα απ’ όλα αυτά που βιώσαμε τις τελευταίες εβδομάδες, αντιμέτωποι σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για τα σύγχρονα δεδομένα.

Βλέπουμε ότι τα περιοριστικά μέτρα, μπορεί να ήταν κάπως αυστηρά, αλλά “δούλεψαν” κι έφεραν αποτέλεσμα.

Σε αυτό συνέβαλλε η υπομονή, η συνεργασία και η υπευθυνότητα που έδειξαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι δημότες και οι κάτοικοι της περιοχής. Ζητώντας συγνώμη και κατανόηση για τις όποιες αντιξοότητες αντιμετώπισαν, τους ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου.

Οι μεγάλες προκλήσεις είναι μπροστά μας. Ακολουθώντας τις αποφάσεις των αρμοδίων επιστημονικών φορέων και των επίσημων οργάνων της πολιτείας θα προχωρήσουμε στη σταδιακή αλλά πολύ προσεκτική επιστροφή στην κανονικότητα. Οι κάτοικοι της Μεσοποταμίας αντιμέτωποι με μία πρωτόγνωρη κατάσταση για τα σύγχρονα δεδομένα, συμπεριφέρθηκαν με υποδειγματικό τρόπο».

Μοιράσου το άρθρο: