Δύο θερμόμετρα υπέρυθρων μετώπου και λοιπό υγειονομικό υλικό, παρέδωσε στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές, στο πλαίσιο ενίσχυσης των μέτρων ασφάλειας και πρόληψης κατά του κορωνοϊού (Covid-19).

Το υγειονομικό υλικό παρέλαβε, η διευθύντρια-ιατρός του Κέντρου υγείας Αμυνταίου, κ. Ελένη Αλεξανδρίδου – Αμοιρίδου, παρουσία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κιοσές είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί απο την κ. Αλεξανδρίδου για τα προβλήματα της μονάδας, καθώς και για την επιχειρησιακή της ετοιμότητα.

«Η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που βιώνει η ανθρωπότητα, απαιτεί την επίδειξη αλληλεγγύης και την παροχή στήριξης προς πάσα κατεύθυνση» τόνισε ο κ. Κιοσές σε δήλωση του υπογραμμίζοντας ότι «ως εκ τούτου, δωρίσαμε στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, υγειονομικό υλικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία τόσο των πολιτών όσο και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που συνεχίζει να ασκεί το ιατρικό του λειτούργημα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος. Σ΄ αυτόν τον δύσκολο αγώνα δεν περισσεύει κανείς».

Μοιράσου το άρθρο: