Σε μια σειρά δράσεων προχωράει το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Φλώρινας με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τον κορονοιό και τα μέτρα προστασίας που πρέπει όλοι να τηρούμε.

Εδώ και ένα μήνα μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας βρίσκεται στην είσοδο του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου κατά τις ώρες αιχμής, ενημερώνοντας και εξυπηρετώντας τους πολίτες ώστε να τηρούνται οι αναγκαίοι όροι (αποστάσεις, μάσκες κτλ).

Παράλληλα  η Προϊσταμένη κ. Ειρήνη Γρατσία και Εθελόντριες-ντές του Τομέα Υγείας  καλύπτουν σε βάρδιες την λειτουργία του ειδικού περιπτέρου υποδοχής του Γεν. Νοσοκομείου Φλώρινας, διενεργώντας θερμομέτρηση όλων των εισερχομένων και επιβλέποντας την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας. Επιπλέον ενημερώνουν τους πολίτες και ρυθμίζουν την εισροή των περιστατικών και των συνοδών, ώστε να αποτρέπεται ο συνωστισμός στο εσωτερικό του Νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άννα Μπαφίτη «με τις παραπάνω δράσεις επιχειρείται η ανακούφιση του προσωπικού των Δομών Υγείας, οι οποίες κάλυψαν με αποκλειστικά δικές τους δυνάμεις την περίοδο αιχμής της πανδημίας».

Μοιράσου το άρθρο: