Στη διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ θα προχωρήσει στις 1 και 2 Οκτωβρίου η Περιφέρεια Φλώρινας σε συνεργασία με τους Δήμους Φλώρινας, Πρεσπών και Αμυνταίου και την Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Ο Δήμος Φλώρινας μέσω της κοινωφελούς επιχείρησης και η Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας θα διανέμουν στις 1 και 2 Οκτωβρίου, από τις  9.00 π.μ. ως τις 14.00 μ.μ., στον χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Κλειστό Γυμναστήριο) επί της οδού 3ο χιλιόμετρο Φλώρινας-Νίκης απέναντι από το πανεπιστήμιο.

Ο Δήμος Αμυνταίου την 1η Οκτωβρίου, Πέμπτη, από τις 10.00 π.μ. έως τις 15.30 μ.μ. στον χώρο του παλιού παιδικού δίπλα στην εκκλησία της Αναλήψεως στις Εργατικές κατοικίες.

Και ο Δήμος Πρεσπών στις 2 Οκτωβρίου, Παρασκευή, από τις 11.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. στον χώρο του παλαιού Δημαρχείου στους ωφελούμενους του προγράμματος.

«Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν της παρακάτω οδηγίες:

1. Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στη προκαθορισμένη μέρα και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος.

2. Κατά τη ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα.

3. Μεθοδολογία Διανομής «DriveThrough»

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο) αποκλειστικά με όχημα ακολουθώντας τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στο περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου έτσι ώστε:

1. Οι ωφελούμενοι δεν θα αποβιβάζονται σε καμία στιγμή από τα οχήματα τους.

2. Να διέρχονται από δύο «στάσεις» όπου:

a. Στη πρώτη, θα πραγματοποιείται η ταυτοποίηση τους από υπαλλήλους του Δήμου που θα είναι προφυλαγμένοι με μάσκες και γάντια. Μετά την ταυτοποίηση οι ωφελούμενοι θα υπογράφουν με δικό τους στυλό σε έντυπη λίστα.

b. Στη δεύτερη, ο ωφελούμενος θα υποδεικνύει στους υπαλλήλους του αναδόχου που θα τοποθετήσουν τα τρόφιμα (σχάρα, πορτ – παγκαζ, εντός του οχήματος) και οι υπάλληλοι της αναδόχου εταιρίας ολοκληρώνουν την διαδικασία.

c. Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας συνεχίζουν την έξοδο τους από τον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου.»

Μοιράσου το άρθρο: