Μια  ξεχωριστή εικόνα, σε ένα ιδιαίτερο σημείο της πόλης, δημιούργησαν κάτοικοι της Λεωφόρου Αβέρωφ, οι οποίοι τοποθέτησαν πέργκολες και γλάστρες με λουλούδια στη γειτονιά τους και κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα, καλλωπίζοντας τον χώρο και τα γύρω παρκάκια.

Η δράση των κατοίκων πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Στάθη Μαλάμα και προκάλεσε το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής, η οποία στηρίζει με κάθε τρόπο -υλικό και ηθικό- κάθε πρωτοβουλία δημοτών του που τελικό στόχο έχει την προσφορά και το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου.

Κατοίκους της γειτονιάς συνάντησαν ο δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης, και ο πρόεδρος της Κοινότητας Φλώρινας, Κωνσταντίνος Ρόζας, οι οποίοι εξήραν την προσφορά τους και την αγάπη που δείχνουν για τη γειτονιά τους και για την πόλη συνολικά.

Ο δήμαρχος Φλώρινας δήλωσε: «στόχος της δημοτικής αρχής είναι να παρακινήσει τους πολίτες της Φλώρινας να στραφούν στον εθελοντισμό και να λειτουργούν επικουρικά στις δράσεις του Δήμου, συμβάλλοντας από κοινού στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης».

 

Μοιράσου το άρθρο: