Τις εργασίες κατασκευής των γεφυρών στις Τοπικές Κοινότητες Μελίτης και Νεοχωρακίου επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας  κ. Στέφανος Μπίρος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Κων/νο Γέρου και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μελίτης κ. Γιώργο Γιαβράμη.

«Για μας τα έργα αυτά, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, αποτελούν σημαία γιατί δείχνουν ότι η Περιφέρεια αγκαλιάζει την αγροτική οικονομία, παρέχοντας τη δυνατότητα ευκολότερης πρόσβασης των κατοίκων στις καλλιέργειές τους αλλά και στις γειτονικές Τοπικές Κοινότητες μέσω των αγροτικών δρόμων» δήλωσε ο κ. Μπίρος.

 

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαβράμης τόνισε ότι με το συγκεκριμένο έργο λύνεται ένα πρόβλημα πολλών χρόνων που δυσκόλευε ιδιαίτερα τη διέλευση της κοίτης του ποταμού Γεροπόταμου. Όπως δήλωσε: «Για να περάσουμε τον ποταμό με τα ζώα πηγαίναμε μέχρι την Αχλάδα. Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας. Το έργο αυτό θα πιάσει τόπο. Θα μπορούμε να πηγαίνουμε εύκολα στα χωράφια μας χωρίς κίνδυνο, ακόμα και όταν βρέχει, αλλά και στα γειτονικά χωριά.»

Μοιράσου το άρθρο: