Όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης του βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας, Γιάννη Αντωνιάδη, με τη διοίκηση του ΕΒΕ Φλώρινας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη μεταλιγνιτική περίοδο και τα κίνητρα που θα πρέπει να δοθούν στην περιοχή, καθώς και για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός πλάνου που θα βοηθήσει την περιοχή να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις των καιρών και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Θέματα τα οποία θα μεταφέρει στη σημερινή συνάντηση που θα έχει ο κ. Αντωνιάδης με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με θέμα τη μεταλιγνιτική εποχή στη Φλώρινα και τη Δυτική Μακεδονία.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας, «συμφωνήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας, της ανταλλαγής και της καταγραφής απόψεων, στην επόμενη μεταβατική περίοδο, προκειμένου να υπάρχει μια κοινή θέση που θα έχει συνδιαμορφωθεί από τις προτάσεις των θεσμικών φορέων και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Είναι σημαντικό  η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους και έτοιμους με προτάσεις ρεαλιστικές και αναπτυξιακές, που θα συμπεριληφθούν στο business plan που ετοιμάζει η κυβέρνηση για την περιοχή μας».

Μοιράσου το άρθρο: