Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών Πέτη Πέρκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» της ΕΡΤ1, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020.

Η κ. Πέρκα  σχολίασε την επικαιρότητα σχετικά με το ποδόσφαιρο, λέγοντας πως έγιναν λάθη τα οποία οδήγησαν σε σοβαρό πολιτικό πρόβλημα, χαρακτηρίζοντας «τραγικούς» τους  χειρισμούς του κ. Αυγενάκη και γενικότερα της κυβέρνησης της ΝΔ.

«Πρέπει να μπει μια τάξη σε όλους τους χώρους της πολιτικής και της κοινωνίας. Όταν όμως άνθρωποι του ποδοσφαίρου που κατέχουν τηλεοπτικά μέσα και έντυπα, στηρίζουν απροκάλυπτα προεκλογικά και μετέπειτα την κυβέρνηση της ΝΔ, την οδηγούν σε εξάρτηση και οφείλει να εξυπηρετήσει αυτά τα συμφέροντα. Εκεί υπάρχει το πρόβλημα και πρέπει να δοθεί μια οριστική λύση» είπε η βουλευτής.

Σχετικά με την αντιπαράθεση για τον πλωτό φράχτη 2.500 μέτρων, που η κυβέρνηση επιδιώκει να τοποθετήσει στα θαλάσσια σύνορα της χώρας, η κ. Πέρκα δήλωσε πως «ο φράχτης είναι τραγελαφικός» και πως «είναι φανερό ότι η κυβέρνηση δεν κατάλαβε και ακόμα προσπαθεί να καταλάβει το προσφυγικό ζήτημα».

Η βουλευτής είπε χαρακτηριστικά πως «η Ευρώπη γελάει με την διάθεση της κυβέρνησης να τοποθετήσει φράχτες στα θαλάσσια σύνορα. Παρακολουθούμε ένα τεράστιο «τρολάρισμα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την «πιλοτική» τοποθέτηση φράχτη 2,5 χλμ.»

Η κ. Πέρκα χαρακτήρισε το θέμα «επικοινωνιακό, που στην αρχή προκαλεί γέλιο αλλά μετά προβληματίζει. Η Ευρώπη ήδη προβληματίζεται στο τι ακριβώς κάνουμε. Η αποτυχία της κυβέρνησης ήταν παταγώδης από την αρχή».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

 

 

Μοιράσου το άρθρο: