Τρία άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης για μεταφορά ακατέργαστης κάνναβης βάρους 82 κιλών,  με σκοπό την   διακίνησή της. Πρόκειται για έναν αλλοδαπό και δυο Ελληνίδες που, συνελήφθησαν μετά από έλεγχο  που επιχείρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας σε αυτοκίνητα που κινούνταν σε περιοχή της Καστοριάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο γυναίκες 52 και 23 ετών, λειτουργούσε ως προπομπός. Ο 32χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα και σε καταδίωξη που ακολούθησε εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή, προς δασώδη περιοχή της Κοζάνης.

Τελικά ο 32χρονος συνελήφθη με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Κοζάνης και αστυνομικού σκύλου και  κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν δεκαέξι πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους ογδόντα ενός (81) κιλών και εξακοσίων εξήντα (660) γραμμαρίων.

Στο σπίτι της 52χρονης εντοπίστηκαν 125 γραμμάρια κάνναβης, Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος αλλοδαπός είχε εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα.

 

Μοιράσου το άρθρο: