Έκτακτο δρομολόγιο για την Αθήνα θα πραγματοποιηθεί από το ΚΤΕΛ Καστοριάς την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου, με επιστροφή την επόμενη μέρα.

Συγκεκριμένα το δρομολόγιο από Καστοριά προς Αθήνα θα γίνει την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στις 7.15 το πρωί, με επιστροφή από Αθήνα προς Καστοριά την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί.

Το ΚΤΕΛ  Καστοριάς σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, εξυπηρετεί καθημερινά επιβάτες που ταξιδεύουν από Ιωάννινα προς Καστοριά (και όχι από Καστοριά προς Ιωάννινα).

Συγκεκριμένα, επιβάτες από τα Ιωάννινα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο της γραμμής Ιωάννινα  – Θεσσαλονίκη που ξεκινά κάθε μέρα στις 14:00. Το λεωφορείο θα αποβιβάζει τους επιβάτες στην Εγνατία Οδό στη θέση Μπάρα, κοντά στη Σιάτιστα, από όπου με ανταπόκριση θα τους παραλαμβάνει το διερχόμενο λεωφορείο που καθημερινά εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Καστοριά. (Οι επιβάτες στην Μπάρα εκτιμάται ότι θα έχουν αναμονή από 10 ως 30 λεπτά).

Το δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη, παραμένει ως έχει, κάθε μέρα στις 9.00 το πρωί από Καστοριά προς Θεσσαλονίκη και στις 15.00 από Θεσσαλονίκη προς Καστοριά. (Αν στην επιστροφή από Θεσσαλονίκη υπάρχουν επιβάτες για το Άργος Ορεστικό, τότε το λεωφορείο περνά μέσα από το Άργος Ορεστικό).

Τηλέφωνο εκδοτηρίων (μόνο πρωινές ώρες): 2467083455

Μοιράσου το άρθρο: