Ορκίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 31/8, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, ο νέος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης και το νέο περιφερειακό συμβούλιο.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη ορίστηκαν οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Ο κ. Ιωάννης Κιοσές ορίστηκε χωρικός Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Ο Γρηγόριος Τσιούμαρης Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, ο Δημήτριος Σαββόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς και ο Ιωάννης Γιάτσιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Με τη διεξαγωγή των ψηφοφοριών για τη συγκρότηση του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και την Εκλογή Μελών της Οικονομικής Επιτροπής, ολοκληρώθηκε χθες στην Κοζάνη, η πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου εξελέγη η κ. Ευφροσύνη Ντιό, Αντιπρόεδρος ο κ. Ιωάννης Λιάσης και Γραμματέας ο κ. Απόστολος Τζιώτζης.

Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν ως τακτικά μέλη ο κ. Στέργιος Κιάνας, ο κ. Θωμάς Μάνος, η κ. Δέσποινα Κοζατσάνη, ο κ. Ηλίας Κάτανας, η κ. Μαρία Καρυπίδου – Κηπουρίδου και ο κ. Γιώργος Χριστοφορίδης και ως αναπληρωματικά μέλη ο κ. Λάμπρος Χατζηζήσης, ο κ. Μενέλαος Μακρυγιάννης, ο κ. Αθανάσιος Φωλίνας, ο κ. Αντώνης Δασκαλόπουλος, ο κ. Παναγιώτης Κώττας και ο κ. Γρηγόριος Γιαννόπουλος

Μοιράσου το άρθρο: