Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παράλληλα με τις άλλες δράσεις του για την υποστήριξη απόρων ατόμων, συμμετέχει στη φιλανθρωπική δράση «Φαγητό για όλους» που πραγματοποιείται εν όψει των εορτών, με πρωτοβουλία της Κοινότητας Φλώρινας και με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τα συσσίτια του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Φλώρινας.
Σε αυτό το πλαίσιο, καλούνται εθελοντές/εθελόντριες, μέλη και φίλοι/φίλες του ΕΕΣ και κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης να προσφέρει τρόφιμα στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο έως τις 15 Δεκεμβρίου και κατά τις ώρες 5.00-7.00 μ.μ.

Εναλλακτικά, για περαιτέρω διευκόλυνση των ατόμων που επιθυμούν να προσφέρουν, το Τμήμα ΤΟΥ ΕΕΣ διαθέτει για τον ίδιο σκοπό χώρο στο κτήριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Διοικητήριο, χαμηλό κτήριο), στον 2ο όροφο, Γραφείο 6 της ΠΕΔ (πρώην ΤΕΔΚ), όπου τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται κατά τις ώρες από τις 10.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην κ. Μένη Δρίλλε, Αντιπρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Φλώρινας ΕΕΣ, στα τηλέφωνα 2385 351701 και 6972448289.

Μοιράσου το άρθρο: