Συγκροτήθηκε  σε σώμα, η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Φλώρινας.

Τα μέλη

Αποτελείται από την  Μαρία Αδαμαντίδου, Νίκο Αρβανιτάκη,  Αλέξανδρο Ακριτίδη, Χρήστο Γεωργιάδη,  Τάνια Γραμματικού, Πέτρο Δελκούση,  Αντώνη Δημητρόπουλο,  Αφροδίτη Καραούλη,  Ολγα Καραδάκου,  Ματθαίο Καργάκη , Κωνσταντίνο Σιάκο, Βαγγέλη Στάιο και  Μιχάλη Τσιώκας. Γραμματέας της νέας ΝΕ, μετά από ομόφωνη απόφαση, θα είναι η Τάνια Γραμματικού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ «η πολιτική παρέμβαση, η συνδιαμόρφωση στην πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης που περνά αυτήν η πολύπαθη περιοχή (και τη μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή) και η ανάδειξη των πρωτοβουλιών του Κινήματος Αλλαγής θα είναι το μεγάλο στοίχημα για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Φλώρινας».

Υπογραμμίζει ακόμα ότι «Η Αλλαγή θα δείξει το πρόσωπό της πάρα πολύ γρήγορα» έλεγε σαν σήμερα, ο Ιδρυτής της δημοκρατικής παράταξης Ανδρέας Παπανδρέου, στην πρώτη μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981. Και έγινε. Με πίστη και συνέπεια στο αξιακό πλαίσιο της ιδρυτικής διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη, που ακόμα και σήμερα, είναι επίκαιρη όσο ποτέ. Πάμε να ξαναφέρουμε την πολιτική μπροστά».

Μοιράσου το άρθρο: