Την ακύρωση της φετινής εμποροπανήγυρης του Οκτωβρίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών στην τελευταία του συνεδρίαση. Το θέμα έφερε προ ημερησίας διάταξης ο δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης, ο οποίος τόνισε ότι η δημοτική αρχή αναγκάζεται να μην πραγματοποιήσει αυτή τη χρονιά την ετήσια φθινοπωρινή εμποροπανήγυρη, εξαιτίας των τελευταίων ανησυχητικών δεδομένων που δείχνουν νέα έξαρση της Covid-19 στη χώρα μας.

Παράλληλα, ο κ. Δασταμάνης, προανήγγειλε και τη δρομολόγηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης από πλευράς του Δήμου, η οποία θα συμβάλλει στην ουσιώδη αξιοποίηση της τοποθεσίας όπου κάθε χρόνο πραγματοποιείται η ετήσια εμποροπανήγυρη των Γρεβενών. Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή, όπως τόνισε, θα κατασκευαστεί στον χώρο ένα σύγχρονο σύστημα ύδρευσης, αποχέτευσης και ομβρίων υδάτων, ώστε στις μελλοντικές εκδηλώσεις πωλητές και καταναλωτές να απολαμβάνουν ένα αναβαθμισμένο επίπεδο υπηρεσιών.

Επίσης, ο δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης, γνωστοποίησε και την πρόθεση της δημοτικής αρχής να υλοποιήσει άμεσα μια σειρά παρεμβάσεων για την αναμόρφωση του Υπαίθριου Θεάτρου στο Καστράκι, όπου θα γίνουν εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού και βαψίματος, που θα ομορφύνουν ένα από τα σημεία αναφοράς της πόλης των Γρεβενών.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Μοιράσου το άρθρο: