Δεκτό έγινε από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή το αίτημα του δημάρχου Γρεβενών, Γιώργου Δασταμάνη για λειτουργία παράλληλης λαϊκής αγοράς στο Δήμο Γρεβενών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και των εκθετών.

Η νέα υπαίθρια αγορά, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 θα διεξάγεται την ίδια ώρα με την υφιστάμενη, στον υπαίθριο χώρο του Πνευματικού Κέντρου και επί των Οδών 13ης Οκτωβρίου (κατά μήκος του πεζοδρομίου) και Θερμοπυλών.

Η απόφαση του κ. Δασταμάνη για την παράλληλη λαϊκή αγορά ανταποκρίνεται στο αίτημα των ντόπιων εκθετών που ζητούσαν την καλύτερη προώθηση των εποχιακών τους προϊόντων ενώ ταυτόχρονα δίνεται πλέον η δυνατότητα για καθολική συμμετοχή του 100% των παραγωγών και ελεύθερων επαγγελματιών, κίνηση που θα συμβάλλει τόσο στη στήριξη του κλάδου όσο και στην μεγαλύτερη παροχή προϊόντων στους καταναλωτές.

Η παράλληλη λαϊκή αγορά των Γρεβενών, θα αποτελεί επί της ουσίας επέκταση της υπάρχουσας, θα υφίσταται έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Μοιράσου το άρθρο: