• Προβλήματα υδροδότησης τα οποία εμφανίζονται κυρίως με την πτώση της πίεσης και όχι με διακοπές νερού σημειώνονται στα ψηλά σημεία της πόλης τα τελευταία 24ωρα. Η ΔΕΥΑ Ιωαννίνων απευθύνει έκκληση στους πολίτες να χρησιμοποιούν το νερό με σύνεση και να περιορίσουν όσο είναι δυνατόν την άσκοπη χρήση του (ανοικτές εξωτερικές βρύσες κ.λπ.) καθώς η υπερκατανάλωση που παρατηρείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει δημιουργήσει προβλήματα στην επαρκή υδροδότηση των κατοίκων.
• Πρόβλημα υδροδότησης και σε χωριά του κάμπου της Άρτας καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Δήμο τα προβλήματα αποδίδονται στην κατά πολύ μειωμένη παροχή των πηγών του Αγίου Γεωργίου σε συνδυασμό με την αυξημένη κατανάλωση αυτής της περιόδου. Ο Δήμος εφιστά την προσοχή των κατοίκων και ζητά να μην προβαίνουν σε αλόγιστη χρήση του νερού ύδρευσης μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.

• Την ίδια στιγμή η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Πρέβεζας ενημερώνει ότι τα προβλήματα υδροδότησης που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες οφείλονται στην αναμενόμενη αύξηση του πληθυσμού , τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες που αποτελούν ρεκόρ για την περιοχή αλλά κυρίως στις μειωμένες ποσότητες νερού που εισρέουν στην δεξαμενή της Νικόπολης από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης των πηγών του Αγίου Γεωργίου.

Μοιράσου το άρθρο: