Μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών, θα διεξαχθεί στην Παμβώτιδα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου. Στο Πρωτάθλημα αναμένεται να συμμετέχουν περισσότεροι από 500 αθλητές κι αθλήτριες από 30 και πλέον Ευρωπαϊκές χώρες.
Η διοργάνωση των Ιωαννίνων ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας και οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές κάτω των 23 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά.
Ο κ. Αυγενάκης στις δηλώσεις του εξήρε τη συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου στη διοργάνωση και σημείωσε πως στόχος είναι να λειτουργήσει η «να λειτουργήσει η διοργάνωση στα Γιάννενα ως παράδειγμα, και για άλλες αντίστοιχες διοργανώσεις».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς σημείωσε πως «μετά από είκοσι χρόνια, διοργανώνεται στα Γιάννενα, ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» και γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, για να είναι οι εγκαταστάσεις και ότι άλλο χρειάζεται καθ’ όλα έτοιμα, ενώ ζήτησε από τον Υπουργό « να καλύψει η κρατική τηλεόραση ζωντανά τους τελικούς των αγωνισμάτων, στις 8 Σεπτεμβρίου».

Μοιράσου το άρθρο: