· Στα Ιωάννινα αστυνομικοί της Ασφάλειας σε συνεργασία με την αντίστοιχη της Φλώρινας και το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, συνέλαβαν ημεδαπή διότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 3ου ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

· Σε συλλήψεις δυο ανήλικων προχώρησαν αστυνομικοί στην Άρτα διότι λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο ημεδαπού. Το κινητό βρέθηκε στην κατοχή τους, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη. Επιπρόσθετα, για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ημεδαπού ατόμου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

· Στην Άρτα επίσης αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Η κατηγορούμενη αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από ράφια σούπερ μάρκετ, τα οποία απέκρυψε στην τσάντα της. Έγινε όμως αντιληπτή από υπάλληλο και συνελήφθη από αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο. Τα προϊόντα που είχε αφαιρέσει κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Μοιράσου το άρθρο: