Ένταση χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου όταν ο σύμβουλος της πλειοψηφίας, Αντώνης Κουμπενάκης, επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του αντιδημάρχου, Χάρη Μαμουλάκη, και στελεχών του Δήμου, λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του σώματος. Προανήγγειλε μάλιστα ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του αντιδημάρχου.
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης όταν εμφανίστηκε έντονα φορτισμένος ο κ. Κουμπενάκης, επιτιθέμενος λεκτικά στον αντιδήμαρχο και στελεχών του Δήμου και της παράταξής του, «Δύναμη Πολιτών», κάνοντας λόγο για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων στο θέμα των απορριμμάτων και της αφαλάτωσης του Αλμυρού.
Παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του να τον ηρεμήσουν αυτό δεν κατέστη δυνατό και ο κ. Κουμπενάκης στο ξεκίνημα της συνεδρίασης, ζήτησε το λόγο στα πλαίσια του δίλεπτου που δίνεται σε κάθε δημοτικό σύμβουλο.
Ο πρόεδρος του Σώματος προχώρησε στην διαδικασία συζήτησης των θεμάτων που προχώρησε γρήγορα και στη συνέχεια έκλεισε τη συνεδρίαση χωρίς να δοθεί ο λόγος στους συμβούλους που είχαν ζητήσει δίλεπτη τοποθέτηση εκτός ημερησίας διάταξης.
Η όλη εικόνα ενόχλησε το δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, ενώ σύσσωμη η Δημοτική Ομάδα της «Δύναμης Πολιτών», βρέθηκε απέναντι στον κ. Κουμπενάκη.

Μοιράσου το άρθρο: