Σχολικά είδη για παιδιά άπορων οικογενειών παρέδωσε χθες η Περιφέρεια Κρήτης σε εκπροσώπους δήμων και κοινωνικών φορέων. Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν 2.662 σχολικά σακίδια με είδη όπως μολύβια, στυλό, τετράδια, μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής, όργανα γεωμετρίας, αριθμομηχανή. Τα είδη παρέλαβαν εκπρόσωποι των δήμων και των κοινωνικών φορέων (σύλλογοι πολυτέκνων και τριτέκνων του νησιού) προκειμένου να τα διανείμουν με την σειρά τους σε άπορες οικογένειες.
Η παράδοση του σχολικού υλικού πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στη Περιφέρεια Κρήτης παρουσία του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Παναγιώτη Σημανδηράκη, του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρου Βαμβακά, εκπροσώπων των δήμων, κοινωνικών φορέων, και του διευθυντή Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης Σπύρου Επιτροπάκη.
Το πρόγραμμα «Διανομή Δωρεάν Γραφικής Ύλης σε Παιδιά απόρων Πολυμελών Οικογενειών της Περιφέρειας Κρήτης» υλοποιήθηκε με την στήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, και οι πόροι ύψους 30.000 ευρώ προήλθαν από το Κοινωνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης.

Μοιράσου το άρθρο: