Το ΚΕΣΑΝ – Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου, σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός Δικτύου Ανταλλαγής Καλών Πρακτικών στην Εκπαιδευτική Κοινότητα.
Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, εκπαιδευτικοί που έχουν εφαρμόσει προγράμματα στα σχολεία τους, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης, καλούνται να εκπαιδεύσουν άλλους συναδέλφους τους, με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και καλών πρακτικών.
Η τέταρτη εκπαιδευτική συνάντηση των μελών του Δικτύου έχει θέμα: «Μελωδία-ρυθμός-λόγος. Στοιχεία μουσικής στη σχολική τάξη-ιδέες και παιχνίδια», και τη συντονίζει η Μαρία Χαλκιαδάκη, εκπαιδευτικός του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αλικαρνασσού.
Απευθύνεται σε 20 εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, στο χώρο του ΚΕΣΑΝ στην οδός Μίνωος 67.
Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική συνάντηση μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής έως την Τρίτη 09 Φεβρουαρίου.

Μοιράσου το άρθρο: