Με περισσότερες δράσεις και πρωτοβουλίες συνεχίζεται η εκστρατεία του Δήμου Ηρακλείου, για ευαισθητοποίηση στο θέμα της ανακύκλωσης και ανάπτυξης της οικολογικής συνείδησης σε όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα στους μικρούς μαθητές, με ενημερωτικές εκδηλώσεις στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Στο πλαίσιο αυτό οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας, Γιάννης Ρασούλης και Παιδείας, Μαρία Καναβάκη, επισκέφθηκαν σήμερα το 8ο Δημοτικό Σχολείο στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τα οφέλη της ανακύκλωσης.
Χάρη στις προσπάθειες των εκπαιδευτικών, δήλωσαν οι Αντιδήμαρχοι, τα παιδιά είναι ενημερωμένα και με αυξημένη περιβαλλοντική ευαισθησία, ωστόσο αυτό πρέπει να καλλιεργηθεί ακόμα περισσότερο και αυτά με τη σειρά τους να επιμένουν στην ανακύκλωση μέσα στο οικογενειακό αλλά και φιλικό περιβάλλον τους.
«Η εφαρμογή σε σχολεία έχει τη μεγάλη σημασία της έγκαιρης ευαισθητοποίησης. Οι σημερινοί μαθητές είναι οι αυριανοί πολίτες», επεσήμαναν οι αντιδήμαρχοι, προσθέτοντας ότι πρέπει να υπενθυμίζουν στους μεγαλύτερους τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Μοιράσου το άρθρο: