Δύο αδέλφια τραυματίστηκαν, ένας από τους οποίους νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου νοσοκομείου, σε αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε χθες βράδυ στα Ζωνιανά.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άτομα είχαν στήσει ενέδρα στον ένα αδελφό, κοντά στο χωριό Αξός, και τον χτύπησαν με ξύλα. Στη συνέχεια ο 54χρονος αδελφός του πήγε στο σπίτι του ενός στα Ζωνιανά προκειμένου να ζητήσει το λόγο για τον ξυλοδαρμό του. Εκεί ακούστηκαν οι πυροβολισμοί και ο 54χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και από εκεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, με τραύμα μεταξύ του ιερού οστού και του κόκκυγα.

Εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο για την αφαίρεση της σφαίρας, ωστόσο η αιμορραγία δεν επέτρεψε τελικά στους γιατρούς να προχωρήσουν στην επέμβαση, καθώς κινδύνεψε η ζωή του.

Στον 45χρονο αδελφό του, που έφερε θλαστικά τραύματα, αφού έγινε καθαρισμός και συρραφή των τραυμάτων αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Στα Ζωνιανά μετά το περιστατικό έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αναζητώντας το φερόμενο ως δράστη ο οποίος έχει εξαφανιστεί, ενώ στο σημείο του περιστατικού βρέθηκαν κάλυκες από πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ

Η αστυνομία πάντως φαίνεται να γνωρίζει την ταυτότητα του ατόμου που πυροβόλησε, το οποίο κατά πληροφορίες έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές.

Μοιράσου το άρθρο: