Οχτώ είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι Ηρακλείου, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβε ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός και ανακοινώθηκαν χθες.
Ο επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο για Όλους”, Γιώργος Σισαμάκης, μετά την συμφωνία συνεργασίας με τον δήμαρχο, αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου αναπτυξιακού προγραμματισμού – ψηφιακού μετασχηματισμού και ολοκληρωμένης ανάπτυξης υπαίθρου.
Την αντιδημαρχία Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας αναλαμβάνει ο Γιώργος Καραντινός, Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος ο Κώστας Βαρδαβάς ο οποίος επιπλέον έχει στις αρμοδιότητές του, την ευθύνη για τις αθλητικές δομές και εκδηλώσεις.
Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ορίστηκε η Μαρία Καναβάκη ενώ την αντιδημαρχία Κοινωνικών Υπηρεσιών αναλαμβάνει η Ειρήνη Παπαδάκη-Σκαλίδη. Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς ορίστηκε ο Νίκος Αγγελάκης, ενώ διατηρούν τις θέσεις τους, η Αριστέα Πλεύρη, ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού και Εθελοντισμού και ο Γιάννης Αναστασάκης Τεχνικών Έργων, Πρασίνου και Καθημερινότητας.
Επίσης ο Μαρίνος Παττακός παραμένει προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας, του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας και του Τμήματος Ρύθμισης Εμπορικών Καταστημάτων.
Ο επικεφαλής της παράταξης της “Ηράκλειας Πρωτοβουλίας” Μανόλης Βασιλάκης αναλαμβάνει την καταγραφή και αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας.

«Κοινό Όραμα»
Αναφερόμενος στο νέο δημοτικό σχήμα, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός επισήμανε ότι αποτελείται από στελέχη που δοκιμάστηκαν επιτυχώς στη διοίκηση του δήμου τα προηγούμενα χρόνια αλλά και από στελέχη που έχουν τις ικανότητες και τη διάθεση να συνεισφέρουν στην υλοποίηση του κοινού οράματος.
“Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας δύσκολο έργο. Η καθημερινότητα είναι αμείλικτη και δεν υπάρχει ούτε μια μέρα για χάσιμο. Όμως είμαστε αισιόδοξοι. Θέσαμε τις βάσεις την προηγούμενη πενταετία ώστε το Ηράκλειο να γίνει Μητροπολιτικό Κέντρο της Μεσογείου όπως το ονειρευόμαστε. Συνεχίζουμε, λοιπόν, την δουλειά που έχουμε ήδη ξεκινήσει. Και συνεχίζουμε όλοι μαζί, όχι μόνο οι Αντιδήμαρχοι. Με την συνεργασία των Υπηρεσιών και των εργαζομένων του Δήμου, καθώς και των φορέων της πόλης, την εποικοδομητική παρουσία και τις προτάσεις όλων των παρατάξεων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου τις οποίες θα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας, και κυρίως με την στήριξη των δημοτών, οι οποίοι μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και πρόσφατα και μας ανέδειξαν εκ νέου σε δημοτική αρχή, πιστεύω ακράδαντα ότι θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε το Ηράκλειο εκεί που του αξίζει”, τόνισε.

Μοιράσου το άρθρο: