Έντυπο ενημερωτικό υλικό θα παραδοθεί σε όλες τις σχολικές μονάδες που δήλωσαν συμμετοχή, στην εκδήλωση με θέμα: «Εγκέφαλος και υγεία, από την από την παιδική και εφηβική ηλικία», που ανεστάλη λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Επρόκειτο για μια πρωτοβουλία από το Μουσείο Ιατρικής και την Περιφέρεια Κρήτης, με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας για τις Νευροεπιστήμες και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Οι διοργανωτές συναντήθηκαν στην Μουσείο Ιστορίας, προκειμένου να συζητήσουν για μελλοντικές συνεργασίες σε θέματα αιχμής που απασχολούν τους νέους, την εκπαιδευτική κοινότητα και γενικότερα την κοινωνία της Κρήτης.

Από πλευράς της Περιφέρειας Κρήτης μετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Λάμπρος Βαμβακάς, και υπηρεσιακά στελέχη, ενώ από πλευράς του Μουσείου Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης παρευρέθηκαν, ο διευθυντής, Γιάννης Μουζάς καθηγητής Γαστρεντερολογίας, τα μέλη της Επιτροπής Μουσείου, Μανόλης Τζατζαράκης Αναπληρωτής Καθηγητής Τοξικολογίας, Γιάννης Τσιαούσης Αναπληρωτής Καθηγητής Ανατομίας,  Έλενα Κρανιώτη Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής, και άλλα στελέχη.

Μοιράσου το άρθρο: