Ξεκινούν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, με το 11ο παιδικό κυνήγι θησαυρού, οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της «Καστρινής Αποκριάς 2020», που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου, σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή των Ομάδων από το Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού. 

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το 18o Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στην πόλη του Ηρακλείου, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αλλά και τεράστια συμμετοχή των Ηρακλειωτών.

Την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου οι Ηρακλειώτες θα έχουν την ευκαιρία να το… τσικνίσουν στο κέντρο της πόλης, ενώ η μεγάλη παρέλαση των Καρναβαλικών Ομάδων έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Η διαδρομή της μεγάλης παρέλασης θα ξεκινήσει από την Πλατεία 18 Άγγλων, θα περάσει από τον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου, από την Πλατεία των Λιονταριών και τον πεζόδρομο της οδού Ίδης, θα συνεχιστεί στον πεζόδρομο της οδού Δικαιοσύνης και θα ολοκληρωθεί στην Πλατεία Ελευθερίας.

Τέλος, οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου ολοκληρώνονται με τα Κούλουμα, την Καθαρά Δευτέρα, στις 2 Μαρτίου στην περιοχή του Καράβολα.

Μοιράσου το άρθρο: