Πρόσκληση για συμμετοχή στη διεθνή έκθεση ANUGA, που θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία της Γερμανίας από τις 5 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στις επιχειρήσεις μέλη του, προκειμένου να ολοκληρωθεί εγκαίρως η προετοιμασία για το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός στο χώρο των τροφίμων και των ποτών.

Το Επιμελητήριο πρόκειται να χρηματοδοτήσει μέρος της συμμετοχής των επιχειρήσεων, μελών του, στην έκθεση και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει συμμετοχή έως τη Δευτέρα 3 Ιουνίου.
Στην προηγούμενη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 7.405 εκθέτες από 107 χώρες ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 160.000. Η Ελλάδα βρίσκεται ανέκαθεν στις μεγαλύτερες συμμετοχές της ANUGA, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και το 2017 –καταλαμβάνοντας τη 5η θέση- με 280 εκθέτες που κάλυψαν εκθεσιακή επιφάνεια πάνω από 6.000 τ.μ.
Στην ANUGA 2019 θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις για Προϊόντα με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης, Μη Γενετικά Τροποποιημένα προϊόντα, βιολογικά προϊόντα και προϊόντα χορτοφαγίας.

Μοιράσου το άρθρο: