Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τη γαστρονομία οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού προγράμματος. Μπορούν να πάρουν μέρος όσοι επιθυμούν, αποτυπώνοντας σε εικόνα τα χαρακτηριστικά εκείνα στοιχεία γαστρονομικών πιάτων της περιοχής τους, που θα μπορέσουν να εμπνεύσουν ντόπιους και επισκέπτες.

Από το σύνολο των φωτογραφιών που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις καλύτερες με βάση την τεχνική αρτιότητα του θέματος, τη σύνθεση και την πρωτοτυπία. Έπαθλα του διαγωνισμού, μεταξύ άλλων, είναι τριήμερες φιλοξενίες για δύο άτομα σε νησιά του Αιγαίου.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από τους: Γιώργο Αλεξάκη, αντιπεριφερειάρχη Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων, Μιχάλη Βλατάκη, πρόεδρο των Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης, Γιάννα Καραγιώργου, πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Φωτογράφων Κρήτης, Σεβαστή Κρασανάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Επισκοπής «ΕΡΓΑΝΗ», Πολυχρόνη Νικηφοράκη, πρόεδρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας Κρήτης και Μαρία Χουλάκη, εικαστικός -καθηγήτρια τέχνης.

Οι φωτογραφίες μπορούν να αποσταλούν από 26 Ιουνίου έως 26 Σεπτεμβρίου.

Μοιράσου το άρθρο: