Τρόφιμα σε περισσότερες από 250 οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη διένειμε ο Δήμος Φαιστού, στο πλαίσιο του σχεδίου ετοιμότητας που έχει καταρτίσει με αφορμή τις αρνητικές συνέπειες από τον κορονοϊό, ενώ θα συνεχίσει την προσπάθεια και τις επόμενες εβδομάδες. 

Η διανομή έγινε με επικεφαλής το δήμαρχο, Γρηγόρη Νικολιδάκη, και την υποστήριξη των συναρμόδιων Αντιδημάρχων. Ο Δήμος παρείχε τρόφιμα σε οικογένειες με αποδεδειγμένη δυσκολία διαβίωσης, καθώς και στην Ιερά Μονή Καλυβιανής.

«Είναι ελάχιστη υποχρέωση μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να δημιουργήσουμε ένα πλέγμα προστασίας για όλους τους συμπολίτες μας, για όλους τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Νικολιδάκης και τόνισε:

«Η διανομή των τροφίμων επί 7 εβδομάδες αποτελεί μέρος μιας γενικότερης προσπάθειας στο πλαίσιο του σχεδίου που έχουμε καταρτίσει. Αυτή η δράση, αλλά και όλες οι δράσεις που προγραμματίζουμε και υλοποιούμε, σε αυτή την αρκετά δύσκολη περίοδο, δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν αν δεν υπήρχαν άνθρωποι της προσφοράς, άνθρωποι που στηρίζουν το συνάνθρωπο, άνθρωποι που αναγνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι αυτές οι εποχές να μας βρίσκουν ενωμένους. Όλους αυτούς τους ανθρώπους, δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω για όλη την προσπάθεια και συμπαράσταση τους, όπως επίσης και να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, που καθημερινά προσπαθούν, σχεδιάζουν και στηρίζουν όλες αυτές τις δράσεις, για να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι σε τόσο μεγάλες δυσκολίες, μπορούμε και θα τα καταφέρουμε».

Μοιράσου το άρθρο: