Τα ζητήματα που αφορούν στον Αγροτικό Συνεταιρισμό και το μέλλον του πρωτογενή τομέα στην περιοχή, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης, με το διευθυντή του Συνεταιρισμού, Θοδωρή Μουδάτσο.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τη συμμετοχή του Δήμου σε περιφερειακά και ευρωπαϊκά προγράμματα, για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων, αλλά και το σχεδιασμό για την πιστοποίηση και προστασία από την πανδημία του covid-19, σε επίπεδο προγραμματικής συνεργασίας.

Ακόμη, η συνάντηση περιλάμβανε τόσο την υπάρχουσα σύγκλισή τους όλα αυτά τα χρόνια, όσο και μελλοντικά σχέδια και δράσεις μεταξύ του Δήμου και του Συνεταιρισμού. Οι δυο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη μέχρι τώρα συνεργασία και στήριξη, ενώ σηματοδοτήθηκε και η συνέχιση της ύπαρξης μιας αγαστής και εποικοδομητικής συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών, Δημήτρης Τζιράκης, και το στέλεχος του Συνεταιρισμού, Μαρία Κοντογιάννη.

Μοιράσου το άρθρο: