Εκδήλωση για την παραλαβή ιατρικού τεχνολογικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα, ενός ψηφιακού έγχρωμου υπερηχοτομογράφου, και ενός  φορητού υπερηχοτομογράφου, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 το πρωί στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, από την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Πρόκειται για δωρεά του ασφαλιστικού ομίλου της Eurolife.

Τα δύο μηχανήματα αναμένεται, με την εθελοντική συνεισφορά εργασίας που συνεχίζει ανιδιοτελώς να παρέχει στα Ανώγεια ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Λαϊκού Γ.Ν. Αθηνών, Κωνσταντίνος Μερκούρης, να συμβάλλουν τα μέγιστα στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η ΔΥΠΕ Κρήτης, θα τιμήσει τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ασφαλιστικού Ομίλου Eurolife ERB, Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, για την ευγενική δωρεά, το διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΝΕΚ, Γιάννη Βαρδινογιάννη, για τη δωρεάν μετάβαση που παρέχει προς και από την Κρήτη κάθε μήνα στα στελέχη νοσοκομείων των Αθηνών, που έρχονται στο Κ.Υ. Ανωγείων προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους.

Μοιράσου το άρθρο: